Het recept voor Familie

Tomaat en Ei salade of misschien toch Tomaten Ei Salade? (Vaderdag 1)

Lieve Saar, Ik vind eigenlijk dat we vorige keer jouw vader een beetje te hard hebben aangepakt, en dat we dat maar goed moeten maken. Nou weet ik een lekkere manier om dat te doen. Het zal vast niet zo heeel erg lang meer duren voordat jij op verjaardagen of op vaderdag, je vader een ontbijtje op bed zal gaan maken. Nou is het mijn plan om het vandaag goed te maken met je vader door jou uit te leggen wat je dan moet maken!!

Een goed verwen ontbijt in papa’s familie begint met een tomaat en ei salade, een recept van jouw opa Han. Hoe simpel een gerechtje het ook mag zijn, als kleine jongetjes hoopten je vader en ik ieder weekend weer dat we hiermee verwend zouden worden. Het is een gerecht voor vakanties of voor vrije dagen, voor lekker uitslapen en dan met z’n allen brunchen. En het lijkt me een goed begin van een verwen dag voor jouw vader.

 

Tomaat en Ei Salade

Eigenlijk is er niet te spreken van een recept. Je neemt per persoon twee hard gekookte eieren en anderhalve tomaat, je snijd ze in stukjes en maakt het geheel aan met mayonaise, peper en zout. Doe dit geheel naar je eigen smaak, want het meest belangrijke ingredient van dit feest ontbijt is de liefde voor de “verwende”, die de maker er in stopt!!
Bon Appetit!!

Tagged on: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *